La Companyia Les Penèlope neix l'any 2020. La  Mina (música-titellaira), La Rocío Reyes (artista de circ) i Eli Coll (artista de circ).  Decideixen unir-se amb companyia després de coincidir en diferents actuacions. Creant així Les Penèlope.

La primera creació de la companyia és "FÀMULA". Un espectacle amb  circ, teatre-gestual i música, On a través d'una senzilla escenografia amb una estructura auto-portant, un cercle de cordes, diferents instruments i melodies, fan un recorregut per la vida d'una dona, amb  els estereotips, complexos, rutines, i diferents situacions quotidianes en les diferents edats d'aquesta.

Un espectacle molt divertit, ple de valors, on les pròpies experiències de les artistes, ens faran reflexionar, amb un gran somriure de les actuals realitats.

Espectacle per tots els públics.

TRES DIVINAS.jpg

"El que no arriba ara a la perfecció, s'aconseguirà en un intent posterior o reiterat; res del que va abraçar la història és passatger, i a través de les transformacions innumerables reneix de nou en formes sempre més riques"

(1772-1801) Friedrich von Hardenberg. Poeta y filósofo alemán.

Galeria

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Fotografies: Xavier Moreno, Sebi i Les Penèlope
Pròxima actuació

06

DES

Mostra del procés de creació a Can Gassol Mataró. Entrada gratuïta amb invitació