Logo_Penelope_02_web-big.jpg

La Companyia Les Penèlope neix l'any 2019. La  Mina (música), La Rocío Reyes (artista de circ) i Eli Coll (artista de circ).  Decideixen unir-se amb companyia després de coincidir en diferents actuacions. Creant així Les Penèlope.

La primera creació de la companyia és "FÀMULA". Espectacle de circ amb multicordes, teatre-gestual i música en viu.

 

 

 

 

 

 

Aquest espectacle està encara en evolució i creació. Hem realitzat diferents residències artístiques on hem treballat per fases la creació de FÀMULA. Primer vam descobrir i crear l'element, un cop vam tenir les cordes, vam començar a donar voltes a que vòliem explicar i com, quan vam tenir la idea, vam ajuntar-nos amb el Dramaturg Martin Zoloa, on vam realitzar tres residències: Centre de Creació d'arts escèniques Can Gasol (Mataró), Artesorio (Mataró), Espai Cultural "La Torreta" Montmeló, i a Cronopis Espai de Circ.

Després amb el dramaturg també vam està treballant els personatges, i el fil conductor de la història, arribant aconseguir gairebé el resultat final de l'espectacle i realitzant la primera mostra de la Creació.

A partir d'aqui, Les Penèlope, hem anat fent assajos i petites modificacions,  per canviar el ritme, algunes escenes, i músiques, i de donar la forma a l'espectacle "FÂMULA".

Ara gairebé ja està acabat, ja té la nostra força i a punt de tenir una mirada externa del món del Circ....i FÀMULA ja podrà ser estrenada!

Divinas Lifting - Les Penèlope.jpg
Enveja2Fàmula - LesPenèlope.jpg